Çift Taraflı Profil Fotoğrafı Geliyor

Instagram'ın yeni güncellemesi ile artık avatarınızı resminizin diğer tarafına ekleyebileceksiniz. Bu şekilde profilinizi ziyaret eden kişiler avatarınız ve profil fotoğrafınız arasında geçiş yapabilecek.

Önerilenlerde Birden Fazla Gönderiyi Gizleyebileceksiniz

Instagram, kullanıcıların gördükleri içerikler üzerinde daha fazla kontrol sahibi olması için de bir özellik getirdiğini aktardı. Artık, keşfet kısmında görmek istemediğini birden fazla içeriği aynı anda seçerek gizleyebileceksiniz.

Özelliği kullanmak için keşfet kısmından bir gönderiyi seçip, 'İlgilenmiyorum' butonuna basmanız, daha sonrasında ise alt kısımda beliren bölümdeki 'Diğerlerini gizle' seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Ayrıca önerilen içeriklerde görmek istemediğiniz kelimeleri de seçmek mümkün hale geldi. Bu özellikle birlikte seçtiğiniz kelimeler, kelime öbekleri ve emojiler önerilen gönderilerde karşınıza çıkmıyor.

Çocukların Güvenliği İçin De Bir Özellik

Son olarak Instagram, ebeveynlerin gençlerin uygulamayı kullanımı konusunda daha bilgili olmasını da  sağlamak için yeni bir özellik de getirdi. Artık ebeveynler, çocuklarının engellediği hesapları görebilecek.