E-Ticaret Yazılımı Bir Günde Kurulur mu?
Bazı E ticaret sitesi alt yapı sağlayıcı firmalar bir günde E ticaret sitesi Kurulumu kavramı diye bir şey attı ortaya. Kulağa hoş geliyor düşünsenize bir günde kocaman bir dükkan açarak dünyaya açılmak çok çok güzel. Milyonlarca kopya sayfadan biri olmak ve sonuç başarısızlık.
E ticaret sitesi birgünde kurulabilecek ve başarıya ulaşılabilecek birşey olsa bence önce onlar sizin işiniz yerine kendilerine böyle bir iş yaparlardı :))
Bu gerçekçi bir yaklaşım değil al paketi sonra başla uğraşmaya karşına bir sürü sorunlar istekler çıksın ufak ufak bize gel yeni şeyler pazarlayalım sonrada seni bir başına ortada bırakırlar. Bu tip yaklaşımlar yüzünde başarı oranı %5 ile %10 arasını geçemiyor. tek seferlik satış binlerce kişiyi para olarak görmek bu sonuçları doğruyor.
E ticaret sitesi kurmak aslında iş ortağı olmak demektir, birlikte yola çıkmak. Yazılım firmasının sizi sahiplenmesi sizinde firmayı kabullenmeniz. E ticaret sitesi almak bir başlangıç bir sonuç değil. Asıl iş paketi aldıktan sonra başlıyor. İşte orada yanlız kalıyorsunuz ve ortada kalıyorsunuz.
Bu yüzden bir günlük işler yapmayın kendinize iş ortağı seçin E ticaret sitesi değil. Kullanmadığınız kullanmayı bilmediğiniz bir Son model spor araba ile off-road yapmaya çıkmayın.