Google'da sürekli kaydırma dönemi!

Google'da bir arama yapıldığında bugüne kadar karşımza sayfalar çıkıyordu ve bu sayfaların alt kısımlarında sayfalar arası geçiş yapılabiliyordu. Google artık bu sistemi tamamen değiştiriyor! Artık sayfa geçişi olmadan ekranda sonsuz kaydırma yapabileceğiz. Bu özellik 1 yıldır mobil cihazlarda aktifti. İlerleyen dönemlerde de masaüstü cihazlarda aktif olacak!

Whatsapp'ta avatar dönemi başladı!

Sanal gerçeklik ve Metaverse alanları üzerine yoğunlaşan Mark Zuckerberg, Whatsapp kullanıcılarına avatar özelliğini getirdi!

Linkedin'e gönderi planlama dönemi başlıyor!

Linkedin, yepyeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu! Gönderi planlama özelliği üzerinde çalıştığını bir süre önce duyuran platform uzun zamandır kullanıcıların beklediği özelliği tamamlıyor.

ElonMusk Twitter'da markalara destek verecek!

Elon Musk şimdilerde Twitter'dan çekilen markaların geri dönmeleri için onlara maddi destek sağlamaya hazırlanıyor! Platformda gerçekleşen radikal değişikliklere pek çok marka Twitter'da reklam vermeyi sonlandırmıştı! Maddi olarak hasar görmeye başlayan Twitter, markalara onların reklam için ödedikleri paradan çok daha fazlası için reklam imkanı sunacak.

Whatsapp'tan mesajınız var!

Sık sık yaptığı yeniliklerle gündeme gelmeyi başaran ve kullanıcıların bu değişikliklere yetişemeyeceğini düşünen Whatsapp, artık her yeni özellik duyurduğunda kullanıcılarına mesaj gönderecek!

Youtube Shorts'da alışveriş devri!

Kullanıcılarına Shorts üzerinden alışveriş yapma imkanı sunmaya hazırlanan platform, Shorts videolarında yer alan ürünlerin satın alınması üzerine alışveriş yapma seçenekleri geliştiriyor! Youtube bu özelliğin şimdilik ABD , Hindistan, Brezilya, Kanada ve Avustralya'daki kullanıcılarına sunacak.