Dünya genelinde Kara Cuma olarak bilinen, ülkemizde ise Efsane Cuma olarak belirlenen indirim günleri, her yıl kasım ayında müşterilerine indirimli ürünler sunmak isteyen birçok E-ticaret için fırsat günleri olarak görülmektedir.

Peki, E-ticaretiniz İndirim Günleri için hazır mı?

    İndirim günleri gelmeden e-ticaretiniz de yer alan kategorileri, ürünleri ve açıklamalarını, stok durumlarını gözden geçirmeniz gerekebilir. Birçok e-ticaretin indirim dönemlerinde istediği performansı elde edememesinin başlıca sebebi E-ticaret yönetimini doğru olarak gerçekleştirememesidir. Yoğun dönemlere girmeden önce e-ticaretiniz de yapacağınız düzenlemeler size istediğiniz geri dönüşümü kazandıracaktır.

Markanızın tanıtımını indirim günlerinden önce yapmaya başlayabilirsiniz.

   İnternet kullanıcılarının, indirimli aynı zamanda güven duyduğu markalardan alışveriş yapacağını unutmayın. Markanızı tanıtmak indirim günlerinde müşterilerin satın alma kararlarını etkileyecektir. Markanızın doğru tanıtımı için E-ticaretinize Danışmanlık hizmeti almanız gerekebilir çünkü her e-ticaretin kendine özgü kültürü, satış prensipleri bulunmaktadır.

Planlanan her danışmanlık hizmeti e-ticaretinize özel olarak yapılacağı için ihtiyaçlarınızın belirlenmesi, belirlenen ihtiyaçların kısa sürede karşılanmasını sağlayacaktır. Örneğin E-ticaretinizde yer alan ürünlerinizin açıklamaları veya  E-ticaretinizde yer alan Slider tasarımlarının düzenlenmesi web sitenize giriş yapan kullanıcıların kararlarını etkileyebilir.

Sizde E-ticaretiniz için en doğru danışmanlığı istiyorsanız alanında uzman ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.