Dijital de yapmış olduğunuz çalışmaların işletmeniz için olan getirisini ölçümleyebilmeniz için dönüşümlerinizi takip etmeniz büyük bir önem taşımaktadır. Gerek web sitenizde kazanmış olduğunuz dönüşümlerin kaynağını, gerek reklamlarınızdan elde ettiğiniz etkileşimin kaynağını inceleyebilirsiniz.

   Pazarlama bütçenizi doğru kanallara yönlendirebilmek, pazarlama maliyetlerinizi düşürecektir.  Birçok işletmenin başlıca şikayetlerinden biri pazarlama maliyetlerinin yüksek olması. Bu maliyetleri düşürebilmek için dönüşümleri incelemeniz gerekecektir.

Dönüşümleri takip etmeniz sadece reklamlarınızda düzenleme yapmanızı değil mevcut web siteniz de de doğru değişikliği yapmanıza imkan sağlayacaktır.

Reklamlarınızda ise en başarılı anahtar kelimeler, reklamları, reklam gruplarını veya kampanyaları görebilirsiniz. Yatırım getiriniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dönüşümlerinizi takip etmeniz Akıllı teklif stratejelerini kullanmanıza olanak sağlayacaktır.

Dönüşüm izleme sürecinin her dönüşüm kaynağı için farklı olacağını belirtmek gerekmektedir. Dönüşüm izlemelerinizi nasıl kurgulayacağınıza dair tüm detaylar için bize ulaşabilirsiniz.